• Rock wool quality

    Rock wool quality

    Kompania jonë ka fituar certifikatat e menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe të ngritur sistemet e kontrollit të rreptë të cilësisë.

  • Rock wool function

    Rock wool function

    Ne jemi të angazhuar për të siguruar Tokën me një të nesërme më të mirë dhe më të gjelbër duke vënë një ndalesë për ndryshimet klimatike me produktet tona

Produkte Featured

Për vitet e fundit që kur u krijua në 2001, Global Perfect Building Materials Group ka qenë prodhim dhe sigurimin e mirë e materialeve të ndërtimit të performancës me kosto të përfshirë izolimin termik, petë petëzim, produkteve akustike, produktet fibër qelqi dhe zgjidhjet e ujit-provë etj për konsumatorët me një gamë të gjerë të mjedisit ....

Lexo më shumë

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!