• Rock wool quality

    Rock wool quality

    Нашата компанија има стекнато сертификати за управување со квалитет ISO9001 и да се воспостави строга контрола на квалитетот.

  • Rock wool function

    Rock wool function

    Ние сме посветени на обезбедување на Земјата со подобра и поеколошки утре со ставање крај на климатските промени со нашите производи

Избрана Производи

Во изминатите години, бидејќи тоа е формирана во 2001 година, глобалната Совршен Градежни материјали група е производство и обезбедување на најдобра цена перформанси градежни материјали вклучувајќи ги и термо изолација, фолија ламиниране, акустична производи, влакна производи од стакло и вода-доказ решенија итн за клиенти со широк спектар на животната средина ....

Прочитај повеќе

Нови пристигнувања

WhatsApp Онлајн Chat!