• Rock wool quality

    Rock wool quality

    Our company wis gained sertifikat manajemen kualitas ISO9001 lan nyiyapake sistem kontrol kualitas ketat.

  • Rock wool function

    Rock wool function

    We are setya kanggo nyedhiyani bumi karo sesuk luwih apik lan greener dening panggolekan mandeg kanggo owah-owahan iklim karo produk kita

Products Bintang

Kanggo taun kepungkur wiwit iku diwiwiti ing 2001, Global Perfect Bahan Bangunan Group wis Manufaktur lan nyediakake kinerja biaya bahan bangunan paling kalebu termal jampel, foil laminasi, produk akustik, produk serat kaca lan solusi banyu-bukti lan sapiturute kanggo pelanggan karo sawetara saka sudhut lingkungan ....

Read More

Baru

Tampilan Online Chat!